Comparație între Implanturile Tradiționale și Cele Personalizate de la WhiteKiss

La Clinica Stomatologică WhiteKiss, suntem dedicați explorării și implementării celor mai avansate tehnologii în domeniul implantologiei dentare. În acest sens, diferența dintre implanturile tradiționale și cele personalizate, precum cele oferite de BoneEasy, este un aspect fundamental al practicii noastre.

 

Implanturile tradiționale, verificate de timp, rămân o soluție eficientă pentru restaurarea danturii pierdute. Acestea, fabricate în dimensiuni standard, sunt potrivite pentru o varietate largă de cazuri, integrându-se cu osul prin osteointegrare. Totuși, evoluția tehnologică ne-a permis să oferim o alternativă superioară: implanturile personalizate.

 

Acestea din urmă, realizate în colaborare cu BoneEasy, sunt adaptate individual pentru fiecare pacient, folosind tehnologii de vârf precum sisteme CAD-CAM și imagistica DICOM. Această personalizare asigură o concordanță perfectă cu structura osului, ideală pentru cazuri complexe sau resorbție osoasă avansată.

 

Avantajele implanturilor personalizate includ integrarea armonioasă cu structura orală naturală a pacientului și o stabilitate îmbunătățită, reducând riscul de complicații. Mai mult, planificarea precisă și adaptarea la caracteristicile unice ale fiecărui pacient sunt esențiale pentru succesul pe termen lung al implantului.

 

Deși există diferențe semnificative în costuri și timpul de pregătire, beneficiile pe termen lung ale implanturilor personalizate justifică investiția. La WhiteKiss, recomandăm discuțiile deschise despre opțiunile disponibile, pentru ca pacienții să facă alegerea cea mai informată și potrivită pentru nevoile lor specifice.