Servicii

Ce îți oferim

WhiteKiss este
clinica de care ai nevoie

Implant dentar

Dinții lipsă sau grav deteriorați sunt înlocuiți de un dispozitiv metalic care se introduce în osul maxilar, imitând dintele natural.

Tratamentul canalelor radiculare

Este un act terapeutic care acționează pe baza îndepărtării în totalitate a țesutului pulpar dentar coronar și radicular afectat.

Lucrări și proteze dentare

Lucrările și protezele dentare se ocupă cu restaurarea morfo-funcțională a arcadelor dentare întrerupte prin breșe edentate.

Extracții dentare/ Chirurgie orală

Chirurgia orală include manopere terapeutice care ajută la îndepărtarea unui dinte compromis. Însă, aceasta poate contribui și la salvarea acestuia, atunci când este posibil.

Carii dentare

Cariile pot determina distrugerea țesuturilor dentare, dar și ale cavității coronare sau radiculare, în final rezultând pierderea dintelui.

Pentru copii

Oferim servicii prietenoase pentru micuții pacienți, învățându-i încă de la început cum să-și îngrijeze corespunzător dantura.

Albire dentară/ Fațete dentare

Un zâmbet sănătos este unul alb și curat, iar WhiteKiss este soluția de care aveți nevoie pentru a vă bucura de rezultate perfecte.

Periaj, detartraj, fluorizare

Cea mai bună modalitate de a preveni formarea cariilor, fiind recomandată repetarea acestui tratament de până la 4 ori pe an.

Parodontologie

Boala parodontală face referire la îmbolnăvirea gingiei și a osului dintelui, manifestându-se la început prin sângerări gingivale dureroase.