Despre noi

Când am deschis clinica WhiteKiss aveam în minte un scop bine definit: acela de a-i ajuta pe pacienți să se bucure de un zâmbet frumos și sănătos. Apoi am investit în echipamente și accesorii pentru ca pacienții noștri să beneficieze de cele mai bune tratamente și servicii.

SECRETUL REUșitei noastre

Administrarea unei doze de pasiune zilnică

Experiența, profesionalismul și, mai presus de toate, pasiune pentru meseria pe care o avem. Zi de zi găsim provocări care solicită apelarea la cunoștințele, priceperea și dexteritatea noastră, și pe fiecare dintre acestea le rezolvăm cu plăcere.

Este farmecul meseriei noastre și este ceea ce ne ajută să combatem monotonia. Nu poți să spui că te plictisești atunci când lucrezi într-o clinică de stomatologie. Iar dacă nu îți place ceea ce faci, pacienții tăi își vor da seama de acest lucru.

Misiune

Misiunea noastră este de a-i ajuta pe pacienți să se bucure de un zâmbet sănătos, frumos și îndrăzneț, reflectând individualitatea și personalitatea fiecăruia.

Valori

Activitatea noastră este orientată către satisfacția pacienților noștri, calitatea și seriozitatea fiind cele mai de preț aspecte care ne ajută să excelăm în ceea ce facem.

Obiective

Ne propunem să găsim soluții de ultimă generație pentru rezolvarea problemelor dentare ale pacienților noștri, folosind inovații tehnologice avansate și abordări personalizate.