Restaurare protetică fixă bimaxilară cu coroane din zirconiu

Vă prezentăm un caz de restaurare protetică fixă bimaxilară, un exemplu al tehnologiei de ultimă generație și inovației în domeniul stomatologiei moderne. Intervenția a fost realizată cu succes de către Dr. Mircea Gheorghiță și Dr. Lelia Gheorghiță, doi dintre specialiștii noștri de top.

Procesul a început cu Dr. Mircea Gheorghiță efectuând procedura chirurgicală All-on-4, o tehnică revoluționară care implică inserarea a patru implanturi dentare pe fiecare arcadă. Această abordare inovatoare nu numai că reduce timpul necesar pentru reabilitare, dar oferă și o fundație solidă pentru restaurarea protetică viitoare. Alegerea implanturilor a fost făcută cu grijă, luând în considerare nu doar structura osoasă a pacientului, dar și estetica finală dorită.

Pe partea de protetică, Dr. Lelia Gheorghiță a lucrat îndeaproape cu laboratorul de tehnică dentară GM Tehnical Dent pentru a asigura că fiecare coroană din zirconiu se potrivește perfect. Zirconiul este ales pentru proprietățile sale estetice superioare și durabilitate, oferind un aspect natural și o funcționalitate de lungă durată. Meticulozitatea și atenția la detalii au fost esențiale în acest proces, asigurându-se că fiecare coroană este adaptată individual pentru a se potrivi armonios cu restul danturii pacientului.

Rezultatul final al acestei intervenții este un zâmbet complet reabilitat, care nu numai că restabilește funcționalitatea masticatorie, dar și conferă pacientului un zâmbet estetic plăcut și natural. Succesul acestui caz stă mărturie nu doar pentru competența tehnică a echipei noastre, dar și pentru angajamentul nostru de a oferi tratamente personalizate care respectă nevoile și așteptările fiecărui pacient.

Pentru pacienții noștri, aceasta nu este doar o transformare a zâmbetului, ci și o îmbunătățire a calității vieții. Este un proces care influențează pozitiv încrederea în sine și bunăstarea generală. Înclinând balanța între artă și știință, WhiteKiss continuă să redefinească standardele în domeniul stomatologic, punând pe primul plan sănătatea și satisfacția pacientului.

La WhiteKiss, suntem dedicați să oferim soluții personalizate și tratamente de cea mai înaltă calitate pentru fiecare pacient. Acest caz reprezintă o dovadă a angajamentului nostru de a excela în fiecare aspect al îngrijirii dentare. Împărtășim această poveste nu doar ca o mărturie a expertizei noastre, ci și pentru a inspira încredere în toți cei care caută soluții dentare de calitate superioară.

Ce presupune intervenția cu implanturi faciale?

Deși pare complicată, această intervenție nu este deloc astfel. Întreaga procedură se desfășoară, parcugând următoarele etape:

Etapa 1: Mai întâi, medicul specialist decide dacă pacientul este compatibil cu o astfel de intervenție și îi explică ce presupune întreaga procedură.

Etapa 2: Sunt marcate zonele unde urmează să fie plasate implanturile.

Etapa 3: Este ales tipul de anestezie potrivit. De regulă, există două tipuri de anestezie: locală și totală.

Etapa 4: Este realizată, apoi, o incizie de mici dimensiuni în apropiere de locul în care va fi așezat implantul, de regulă, intraoral, pentru a nu lăsa cicatrici vizibile la nivelul feței.

Etapa 5: Urmează crearea unui buzunăraș în țesutul facial pentru așezarea implantului.

Etapa 6: Închiderea inciziei. Acest lucru se realizează prin suturi, peste care este pus un bandaj.

Cât durează efectul implanturilor faciale?

Din fericire, implanturile faciale nu trebuie schimbate. Acestea se aplică o dată și pot fi păstrate pentru totdeauna. Desigur, există și excepții. În unele cazuri, foarte puține de altfel, aceste implanturi faciale se pot infecta.

De ce să alegi implanturi faciale White Kiss?

Avem experiența vastă în ceea ce privește implanturile faciale, iar atenția sporită la detalii este ceea ce ne recomandă. Pentru astfel de proceduri, de cele mai multe ori folosim anestezie locală și o incizie intraorală pentru a nu rămâne cicatrice. Dincolo de acest lucru, oferim consiliere pacienților noștri, ajutându-i să aleagă cele mai potrivite tipuri de implanturi și metode de recuperare.