Microscopul dentar Carl Zeiss OPMI PROergo, de acum în clinica noastră!

Întotdeauna, un tratament dentar de calitate necesită, pe lângă experiența și profesionalismul echipei medicale, folosirea aparaturii și tehnologiilor performante.

Acesta este motivul pentru care investim continuu în dotarea clinicii noastre cu aparatură de ultimă generație. Alte două microscoape dentare au fost achiziționate de curând, pentru a putea veni în întâmpinarea nevoilor pacienților noștri.

Deși principala utilizare a microscopului dentar obișnuiește să fie în endodonție, toate disciplinele dentare beneficiază de avantajele acestuia: microchirurgie (implantologie microscopică, rezecții apicale, parodontologie), odontoterapie și protetică. Folosirea microscopului crește cu mult precizia și reușita actului medical, oferind în același timp o durată mai scăzută în realizarea tratamentului dentar.

Mărirea și iluminarea imaginii cu ajutorul microscopului au ca rezultat un tratament dentar de excepție, întrucât sistemul de lupe îi oferă medicului posibilitatea de a vizualiza detalii care nu pot fi observate cu ochiul liber, prin direcționarea foarte precisă a fasciculului de lumină. Vizualizarea celor mai fine detalii este foarte importantă în aceeași măsură pentru diagnosticare, cât și pentru tratament.