IMPLANT DENTAR

implant.png
Implantologia este o specialitate chirurgicala care are rolul de a inlocui dintii lipsa sau grav deteriorati, in conditii de siguranta. De-a lungul anilor, multe persoane pierd unul sau mai multi dinti din cauza cariilor, accidentarilor, inaintarii in varsta sau bolii parodontale. Implanturile dentare sunt concepute pentru a mima structura radacinii dintilor naturali. Acestea sunt in asa fel asezate, direct in maxilarul pacientului, incat sa ofere un suport stabil si sigur pentru dintii inlocuitori.
Un implant dentar are aceeasi functie ca radacina unui dinte natural, oferind sprijin solid pentru un nou dinte.
Dupa o consultatie de specialitate si efectuarea unor analize specifice, se poate stabili planul terapeutic individualizat.

Implanturi dentare – procedura:
In ziua procedurii, se administreaza un anestezic local in zona de tratament inainte de a incepe operatia pentru inserarea implantului. Pacientii care doresc un confort suplimentar in timpul procedurii pot opta pentru analgo-sedarea superficiala anestezica.
In timpul operatiei, se introduce un implant de titaniu in osul pacientului, care se integreaza natural in cursul catorva saptamani. Se folosesc de asemenea implanturi dentare pentru a sustine proteze sau pentru a reabilita arcade edentate complet (toti dintii lipsesc).

CAT TIMP DUREAZA?
Interventia chirurgicala poate sa dureze de la 30 de minute la cateva ore, in functie de amploarea interventiei si de numarul de implanturi inserate. Dupa inserarea implanturilor se asteapta o perioada de timp pentru a se asigura osteointegrarea implantului. Dupa acest interval implantul se descopera si urmeaza etapa de protezare supra-implantara, prin restaurari protetice fixe sau mobile, in functie de fiecare caz in parte.

Mai multe cazuri
mail

UNDE SUNTEM

WhiteKiss

B-dul 1 Mai, BL D4A, Etaj 1
CRAIOVA, DOLJ
200376

mail

PROGRAM

Luni - Vineri
09:00 - 20:00
Sambata, Duminica
Inchis

mail

CONTACT

0351 421 813
0771 471 327
0771 471 241
office@whitekiss.ro

creatde