ALBIRE DENTARA, FATETE DENTARE

7.png

Ce etape presupune tratamentul de albire?

In clinica noastra, albirea dentara se realizeaza cu produse de cea mai buna calitate, printr-o tehnica complet neinvaziva. Albirea cu ajutorul lampii este efectuata intr-un mediu controlat, in permanenta supraveghere a medicului. Lampa are rolul de a grabi procesul de albire, astfel incat veti putea obtine culoarea pe care o doriti intr-un timp mult mai scurt. De asemenea, culoarea obtinuta va dura o perioada mai lunga de timp, decat in cazul albirilor conventionale (efectuate acasa sau fara lampa).

Este posibil ca dupa efectuarea tratamentului de albire sa apara o sensibilitate a dintilor, in special la rece, care se datoreaza deschiderii canaliculelor dentinare prin procesul de albire. Intensitatea acestei senzatii variaza de la un pacient la altul, majoritatea pacientilor neavand totusi niciun fel de simptomatologie. Pentru a preveni hipersensibilitatea dentinara, recomandam la finalul tratamentului de albire, inchiderea canaliculelor dentinare cu ajutorul unor geluri specifice, pe care le puteti gasi in clinica noastra.

Etapele tratamentului:
Tratamentul de albire propriu-zis (realizat cu gelul de albire activat cu ajutorul lampii).
Cand nu este indicata o albire profesionala?
Gravitatea problemelor dentare poate fi insa stabilita numai de un medic dentist. In cazul problemelor dentare mai mici, este chiar recomandat ca albirea dentara sa se realizeze inaintea tratarii dintilor. De exemplu, in cazul cariilor de mici dimensiuni initial se vor albi dintii, pentru ca apoi sa se aplice o plomba in aceeasi nuanta a dintilor proaspat albiti.

Mai multe cazuri
mail

UNDE SUNTEM

WhiteKiss

B-dul 1 Mai, BL D4A, Etaj 1
CRAIOVA, DOLJ
200376

mail

PROGRAM

Luni - Vineri
09:00 - 20:00
Sambata, Duminica
Inchis

mail

CONTACT

0351 421 813
0771 471 327
0771 471 241
office@whitekiss.ro

creatde